Filmavimo technikos nuoma

Apie mus

alt text

Daug metų dirbdami vaizdo produkcijos kūrimo srityje, žinome, kad renkantis gamybos priemones įvairiems projektams, nelengva suderinti norus ir galimybes. Suprasdami tai, 2010 metų sausio mėnesį, Vilniuje įkūrėme kompaniją PRORENT, kurios pagrindinė veikla yra filmavimo įrangos ir jos priedų nuoma. Šioje srityje, teikiant kokybiškas ir operatyvias paslaugas, esame viena sparčiausiai besivystančių kompanijų Lietuvoje.

Mūsų tikslas – operatyviai suteikti vaizdo produkcijos kūrėjams reikalingas gamybos priemones patraukliomis sąlygomis.

Mūsų paslaugomis sėkmingai naudojasi vaidybinių, dokumentinių filmų kūrėjai, reklamų ir TV produkcijos gamintojai. Kompanija palaiko nepriklausomo kino kūrimą ir aktyviai padeda kino specialybių studentams kuriant baigiamuosius darbus. Didžioji nuomojamos įrangos dalis – tai įvairių formatų bei tipų vaizdo kameros, jų priedai, apšvietimo bei garso įrašymo įranga skirta filmavimams studijoje ir įvairiose filmavimo aikštelėse.

Taip pat siūlome šias paslaugas:

·         individualus filmavimo technikos parinkimas kiekvienam projektui pagal jūsų poreikius;

·         specifinės, Prorent.lt bazėje neesančios technikos paieška ir nuoma;

·         kameros asistentų ir DIT paslaugos;

·         pilnas steadicam servisas;

·         vaizdo medžiagos perkėlimas į saugojimo laikmenas.

Šiuo metu esame vienintelė kompanija Lietuvoje, kurios techninė bazė apjungia kamerų, apšvietimo  ir gripo įrangą. Mūsų įranga yra vienoje bazėje, miesto ribose, su patogia logistika.

Visada esame pasiruošę padėti, susisiekite su mumis!

Prorent.lt komanda

Tomas Riuka Tomas Riūka